Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Art of G zones

Sikamlós történetek, szösszenetek. Bolyongás az érzékiség varázslatos világában. Ha úgy tetszik mesék, ha másként, akkor mások...

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Címkék

18+ (17) Erotika (12) erotika (6) érzékiség (17) g-zona (6) G pont (9) Masszázs (7) napiszex (14) napi erotika (15) Szeksz (15) szex (4) Címkefelhő

Counter

Free counters!

Erotikus történetek

2013.10.24. 07:32 ART of Gzones

Tétova vágyakozás

Címkék: érzékiség 18+ napi erotika napiszex Erotika Szeksz G pont

pics151.jpg

A zuhany alatt átélt élmények még mindkettejük ölében ott bizsergett. Kicsit zavarban voltak, de ezt igyekeztek leplezni.  

A kandallóban még jócskán égett a tűz, lassan emésztve izzó parázzsá, majd hamuvá a keményfából hasított rönköket.

Egymás kezét fogva léptek a hálóba. A fésülködő  asztal hatalmas tükre előtt, kicsit mintha elbizonytalanodtak volna.

- Jó éjszakát! - szólt a nő és indulni készült.

- Jó éjt! - jött a válasz, de a fiú keze nem engedett.  Magához vonta, átölelte a törékeny testet és arcon csókolta. A nő még mindig zavarban volt, nem mert a szemébe nézni. Érezte a srác kezeinek érzéki simogatását, és a testét elöntő forróságot. Hajába túrt, mély lélegzetet vett. Szemeit lehunyva adta meg magát az őt magukkal sodró másodperceknek. Boldog volt, mégis bizonytalan. Kétségek gyötörték, hogy helyes-e, amit tesz? Olyan érzés kerítette hatalmába, mintha egy szűk folyosón haladva egyik faltól a másiknak csapódna. Az egyik fal a tiltakozást, a másik a vágyat erősítette benne.

A fiú csókjai lágyak és érzékiek. Érintéseivel mennyei gyönyörök felé terelgeti kedvesét, aki egyik pillanatban alél, a másikban kétségbeesetten eszmél és menekülni próbál.

Aztán a vágy kerekedik felül, minden eldönthető pillanatban. Ajka résnyire nyílik, rajta tűzforró csók lobban. Nyöszörög, teste hullámzik az  őt rabul ejtő karokban, foga a fiúéval össze-össze koccan.

Melle duzzad, bimbói babszem nagyságúra híznak, ölét ismerős, kellemes bizsergés, a vágy hullámzó táncának játéka keríti hatalmába.

A székre ül, a fésülködő asztal hatalmas, barokk stílusú tükre elé. Karcsú, már-már törékeny és nagyon szép. Tudja, hogy a fiút rabul ejti. Mosolyog, a két kezét fogja. Közelebb húzza. Hasát, izmos melleit csókolgatja, nyaldossa. A srác közben a haját és tarkóját simogatja.

Letekint. Épp a legizgatóbb pillanatban.

A nő egyre keményebb falloszát csodálja.

- Megpuszilhatom?

Válasz nem érkezik. Így tenyerébe fekteti, simogatásával kényezteti, aztán finoman ujjai közé fogja. Ajkai nyílnak és nyelve hegyét kidugja.

A fiú mindezt látja és a nőt egyre jobban kívánja. Öle mozdul. Kedvese azonnal reagál. Ajkait a gyöngyöző makkra illeszti, és lassú bólogatások közben kényezteti.

A srác egyre keményebb,  nyáltól csillog, fénylik rudazata. Sóhajt, a nő hajába markol. Vezeti a ritmusos mozgást, amaz néha nagyot nyel.

Kiengedi lassan. A kandalló fényében ragyog.

Felnéz, vágytól ittasan mosolyog.

- Cseréljünk helyet! -suttogja és a fiút már a székbe is nyomja. Az ölébe üll, szélesen terpeszt.

A srác nem jön zavarba, a nő melleit csókolgatja, faldossa. Amaz  a szék támláját markolja, ajkait harapdálja.

Rámarkol a még csillogó hímtagra. Sóhajt és ölének duzzadó szirmai közé simogatja.

Sikamlós nedv csordogál rá, előre hátra mozogva csúszkál rajta.

A fiú a fenekébe markol, kebleibe szinte belefullad, ahogy habzsolja, szorítja kedvesét ágaskodó dákójára.

Az sikong, nyögdös, néha nevet. Haja lobog, ahogy fejét hányja. Kicsit túlcsúszik. A lüktető rudazat megakad, majd hirtelen betolakszik hegye.

Elbizonytalanodva remeg. Hátrálni kezd. A fiú nem enged, csak egy keveset.  Érzi kedvesének minden rezdülését, ő is feszengeni kezd.

A nő homorít, keményre izgatott bimbócskáit ismét a fiúnak kínálja. Amaz végig nyalja a feszes halmokat és bimbókat, közben megfeszíti lüktető szerszámát és beljebb csusszan.

Sikoly. Lüktető  gyűrűsizmok szorítása, heves ellenállás a fogadásra.

A fiatalember elveszti fejét. A nő elfojtottan sikoltozik, öle vadul remeg. Szemeiből könny csorran, zihálva piheg.

A fiú öle emelkedik. Átkarolja a nő karcsú derekát, blokkolja a további menekülés útját.

- Ezt akarod?

- Ezt! - és a lüktető falú barlangocska izmai engednek. A nő még mindig remeg.

- Ne mozdulj most kérlek, csak engedd, hogy élvezzelek.

Óráknak tűnő, hosszú percek telnek tűzforró csókban, simogató ölelkezésben, aztán a nő öle újra kéjes ringásba kezd, a fiú pedig lehunyt szemmel csókolja, élvezi, ahogy kedvese kényezteti.

Öle lüktet, alhasában bizseregő áramütés szerű érzés, ami egyre sűrűbben jelenik meg. Csalhatatlan jelei, hogy közeleg kitörő végzete.

A  nő kinyitja szemét, öle nem áll meg, finoman köröz.

- Fordulj meg, és ülj bele! - amaz már fordul is. Mielőtt azonban ráülne, végig simítja gyönyörű  testét. Melleit összeszorítja, kőkemény bimbóit ápolt körmeivel izgatja. Élvezi, hogy a fiatalember a tükörben csillogó szemekkel, álló farokkal, vágyakozva nézi.

Kicsit meghajolva, finoman pucsít és kezeivel formás fenekét szétfeszíti. Mosolyogva nézi a tükörben a jelenetet, ahogy az erezett, lüktető nyárs és gazdája egyre türelmetlenebb.

A fiú kezei a karcsú derékra fonódnak. A nő felszisszen, nevet, tudja mi következik i.

Engedelmeskedik a kezek mohó húzásának, érzi, ahogy lukacskáját a lüktető hímtag teljesen kitölti. Finom hullámzó lovaglásba kezd. Egyik kezével a haját, másikkal mellét tartja . Révülten bámulja a tükörben egyre forróbá váló aktusukat.

A fiú teste erősen remeg, ujjbegyei derekába vájnak, egyre keményebb a nyereg. Ő csak kacag és egyre forróbban vágtat, aztán elveszti józanságát ő is. Zihál, sikong. A tükörre pillant, nézi, ahogy a dagadó hímtag szinte szétrobban izzófalú  barlangocskájának szorításában és forró nedvének lüktető pumpálásába kezd. Érzi még a fiú ujjának elhaló simogatását csiklóján, combja vadul remeg, ami átterjed egész testére és öle is vadul  rángatózni kezd...

a mast01.gif

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://g-zona.blog.hu/api/trackback/id/tr475596715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása